ÒrriusTeamÒrriusTeam
 AnDreuMa AnDreuMa
Friday 30 de September de 2011, 21:16:13

Tipus d'Entrada: ARTICLE | 3 Comentaris | 1912 visites

Nou bloc de Muntanya

Clica la foto!

 

 

 

 

 Sortida en solitari per assolir aquests cims per les seves crestes, amb passos de Grau màxim de IIº.

Comentar que hi ha discrepàncies sobre l'ubicació de l'Agulla Jean Garnier. En el llibre de Luis Alejos (PIRINEOS guia de los 3000m) diu aixó: "Al dar vista Al Bal de Lliterola se coge rumbo oeste, trasponiendo la irrelevante Aguja Jean Garnier (3025) (F+) mientras se avanza por una pedregosa loma. De pronto la cresta se torna muy vertical y recortada obligando a escalar una grieta (III+) que facilita el acceso a otra aguja. Desde su ...."

Així, doncs, sembla que aquesta esquerda és la que surt en el video (per confusió li dono un Grau equivocat..) i que l'Agulla Garnier es troba abans (vaig crestejar totes les agulles d'aquella vessant!) 

 

 

 

 

 

              Fins la propera!!

                 AnDreuMa


3 Comentaris
Enviat per Fd el Saturday 1 de October de 2011

“Cuanta controversia amb l'agulla Jean Garnier....mira-ho bé que em sembla que et vares quedar sense fer-la ja que justament és després del pas d'escalada.”
Enviat per Andreuma el Saturday 1 de October de 2011

“Comprovaré el que dius en altres resenyes, i si és així tocarà fer-la de veritat jeje...Gràcies!!!”
Enviat per Eva el Tuesday 13 de December de 2011

“Respecto a la Aguja Jean Garnier. Todo el que tenga una fotografía tomada desde el Portal de Remuñe hacia los Crabioules la puede identificar. En su cima no cabe mas de una persona, ya que es un bloque en punta. En este tema Capdevila, Alejos y Borrás se equivocan.


Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari
Vista Previa 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook