Ã’rriusTeamÃ’rriusTeam
 AnDreuMa AnDreuMa
Ets a » Ã’rriusTeam » Arxiu d'Articles » September 2011 » "cresta" Picos De La Pez
Tuesday 6 de September de 2011, 15:48:29
"Cresta" Picos de la PEZ
Tipus d'Entrada: ARTICLE | 2069 visites

Nou bloc de Muntanya

Clica la foto!

  Panoràmica des del Pic de la Pez:

 

 El Pic de la Pez (3024 m) i el Pic Puerto de la Pez (3018 m) són els cims més occidentals del Circ de Bachimala, o millor dit de la coneguda Cresta de Bachimala.

Nosaltres, l'Anna i Jo, vam voler fer-los aquest cap de setmana. Encara que el dissabte va ploure, pel diumenge donaven una probabilitat del 40% de pluja ...suficient per arriscar-nos a fer l'ascensió!!

De pluja res de res, peró de boira si que va fer acte de presència...principalment per la vessant francesa dels cims fronterers (la Gavatxa??).

Sortim del refugi de Tabernés, d'hora i enfilem el camí cap els Ibóns de Bachimala. Suposo que el desnivell (aprox. 1000 mts) i l'inactivitat de dues setmanes, fa que l'Anna s'esgoti i decideixi esperar a l'Ibón.

Pensava fer una circular més llarga peró les pobres vistes, a causa de la boira i l'espera de l'Anna a la conca dels íbóns, fan que retalli el paseig per les "crestes"..(passos sencills i amb poc de pati, excepte algún pas de IIIº que es pot rodejar per la vessant dels Ibóns)

Hem necesssitat tres jornades, en tres sortides diferents i amb tres anys consecutius...jeje, peró al final (com diu un amic muntanyenc!!) la CRESTA DE BACHIMALA+ CRESTA DEL SABRE dins del sac i ben lligat!!

 

Fina la propera

Andreu  




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook